TALER

Foto: Morten Germund

NATASHA FRIIS SAXBERG

DIGITAL STRATEG OG FORFATTER

TID: KL.16.00
STED: STORE SAL

 

Fra våbenkapløb til et teknologikapløb – vinderen bliver fremtidens stormagt

Vi har bevæget os fra et våbenkapløb til et teknologikapløb, hvor vinderen bliver fremtidens stormagt.

Den vestlige verden er i fuld gang med at regulere internettet med et ønske om at styrke tillid og troværdighed. Det er blevet tid til at tøjle denne autonome og åbne platform, der har taget form efter de magtfulde interesser, der er lykkedes med at påvirke og styre den, navnlig det seneste årti. Det mest synlige resultatet i Vesten er, at begreber som fake news og manipulation af kommunikation er blevet en del af vores hverdag, mens man i andre dele af verden øger overvågning, dataopsamling og dermed det brændstof, som accelererer kunstig intelligens.

Vi står ved en skillevej i internettets historie, som udvikler sig i 5 markante retninger, der vil påvirke, hvordan vi kommunikerer i fremtiden, og vores tillid på de platforme, vi anvender. For mens Facebook varsler, at fremtidens sociale netværk bliver mere lukket, krypteret, og hvor brugerens data slettes, er man i Østen på vej i den diametralt modsatte retning.

Natasha Friis Saxberg vil tale om, hvordan vi kan bevæge os ud af vores vestlige ekkokammer ved at forstå de globale tendenser på internettet, og hvordan fremtidens internet vil præge tillid, troværdighed og vores kommunikation, når de resterende 50 % af jordens befolkning kommer online.

KONTAKT

PROGRAM OG SAMARBEJDSPARTNERE:
Christina Bech Winckler
christina@kforum.dk
Tlf: 42 72 72 01

TILMELDNING, BETALING OG KOM-PRISER:
Patrick Mark Reimers
pmr@journalistforbundet.dk
Tlf: 33 42 80 00

VENUE

DOCKEN
Færgehavnsvej 35
2150 Nordhavn
København Ø

Se kort

ARRANGØRER

BILLETTER

Copyright @ KOM19 2019