TALER

Foto: Pressefoto

ANDERS BERING

VICE PRESIDENT, CORPORATE AFFAIRS, CARLSBERG GROUP

TID: KL. 9.55
STED: STORE SAL

Carlsbergs purpose driver strategi og engagement

Carlsberg har været igennem en længere periode med at finde tilbage til sit originale purpose, som nu gennemsyrer virksomhedens strategi, engagement og kommunikation med de godt 40.000 medarbejdere. Med deres Together Towards Zero-bæredygtighedsprogram arbejder Carlsberg for nul CO2-udledning, nul vandspild på fabrikkerne, nul uansvarligt drikkeforbrug og nul ulykker på sine bryggerier inden 2030.

Så når Anders Bering er ude og fortælle om Carlsberg, fortæller han ikke kun om deres strategi, produkter og performance, men også om deres why. Og det handler ikke om at redde planeten; det handler om fortsat at brygge øl i J.C. Jacobsens ånd og bidrage positivt til de samfund, Carlsberg er en del af.

Men er deres Together Towards Zero-bæredygtighedsprogram bare smart marketing og ‘varm luft’? Faktisk tværtimod. For juryen er stadig ude i forhold til om de ølglade forbrugere egentlig interesserer sig for bæredygtighed. Så hvordan får man skabt en interesse og igangsat en dialog med forbrugerne omkring bæredygtighed og et højere formål Og hvorfor insisterer Carlsberg på at gå forrest med denne debat i den globale ølbranche?


 

KONTAKT

PROGRAM OG SAMARBEJDSPARTNERE:
Christina Bech Winckler
christina@kforum.dk
Tlf: 42 72 72 01

TILMELDNING, BETALING OG KOM-PRISER:
Patrick Mark Reimers
pmr@journalistforbundet.dk
Tlf: 33 42 80 00

VENUE

DOCKEN
Færgehavnsvej 35
2150 Nordhavn
København Ø

Se kort

ARRANGØRER

BILLETTER

Copyright @ KOM19 2019