KOM18

I 2018 var vi mere end 300 personer samlet på Docken. Katinka åbnede ballet. Abdel fik Årets KOMpris, Zack Exley gjorde os klogere på hvorfor Trump blev præsident i 2016. Årets tema var Data og Relationer . Hvis du ikke fik billet, kan du snuse lidt til nogle af pointerne her. Hvis du var der: Her er lidt af det, du oplevede.

Du kan også læse mere på Kommunikationsforum.dk

Fotos: Jeanne Kornum

DET SAGDE DELTAGERNE OM KOM18

Foto: Jeanne Kornum

“Jeg er i dag blevet bekræftet i, at kommunikationsbranchen indeholder mange fagligheder. Jeg har fået indblik i forskellige måder at bruge kommunikation på, f.eks. da Martin Barlebo fortalte om de overvejelser, der lå bag navneskiftet fra Dong til Ørsted. Og så var det ret interessant at høre oplægget fra Rikke Ulk, der havde et filosofisk perspektiv på kommunikation. “

Bille Sterll,
Selvstændig i virksomheden Journalistik med mere

Foto: Jeanne Kornum

“Kommunikationsbranchen blev dækket rigtig godt ind med blandingen af forskellige oplæg. Det var befriende, at de digitale muligheder fik et realitetstjek, og at der også blev snakket om de udfordringer, den digitale kommunikation er forbundet med. Og så var det inspirerende og interessant at høre Rasmus Bech Hansen tale om målet frem for mediet i sin tale om face-to-face kommunikation.”

Lars Ulrich Tarp Hansen, kommunikationschef på Kunsten i Aalborg

Foto: Jeanne Kornum

“Først og fremmest var det spændende at høre om de idéer og processer, der lå bag forskellige eksempler på kommunikation – også når strategier fejler. Da jeg selv interesserer mig for politisk kommunikation og har arbejdet med valgkampagner under kommunalvalget, var det rigtig fedt at høre Zack Exley tale om, hvordan de mobiliserede frivillige under Bernie Sanders valgkampagne.”

Maria Baagøe Bové, praktikant i øko.forvaltningen på Københavns Rådhus

KONTAKT

PROGRAM OG SAMARBEJDSPARTNERE:
Christina Bech Winckler
christina@kforum.dk
Tlf: 42 72 72 01

TILMELDNING, BETALING OG KOM-PRISER:
Patrick Mark Reimers
pmr@journalistforbundet.dk
Tlf: 33 42 80 00

VENUE

DOCKEN
Færgehavnsvej 35
2150 Nordhavn
København Ø

Se kort

ARRANGØRER

BILLETTER

Copyright @ KOM19 2019